Wie is Thessa Noorman
01 oktober 2021 

Wie is Thessa Noorman

Mijn naam is Thessa Noorman en ik ben al jarenlang beëdigd makelaar in Rotterdam. Nog steeds heb ik het gevoel dat ik het leukste vak van de wereld heb! Het met een andere blik naar huizen kijken hoort bij mijn vak, waarbij ik niet alleen de zakelijke, maar ook de energetische aspecten beoordeel van een huis.

Lange tijd dacht ik dat iedereen die energie kon voelen, omdat het voor mij m’n leven lang herkenbaar, heel gewoon en zo vanzelfsprekend is geweest. Bij sommige huizen hoef ik maar bij de voordeur te staan en voel ik dat de energie niet in balans is. Als ik klanten er op wijs, herkennen ze het overigens meestal wel.

Inmiddels heb ik geleerd dat niet iedereen deze begaafdheid van nature heeft en dat als je niet weet dat iets bestaat, je er ook niet mee kunt werken. Dat is precies waar ik mijn klanten mee kan helpen! Naast de zakelijke begeleiding zorg ik ervoor dat jij de energie van je huis gaat voelen en in balans kunt brengen, zodat jouw “thuis in balans” is met jouw leven! Meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Reactie plaatsen

5 tips om je huis sneller en met meer winst te verkopen

Download gratis de 5 belangrijke tips die je goed kunt gebruiken om je woning zo goed mogelijk op de markt te zetten.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naartoe sturen?
DIRECT DOWNLOADEN
Tips voor huis verkopen