Huis verkopen met gevoel

Je huis verkopen met positieve energie!

Synergie Makelaardij uit Rotterdam denkt nét even anders! 

Makelaar Synergie Makelaardij

Wil jij dat potentiële kopers hun hart verliezen aan jouw woning?

Synergie Makelaardij helpt je graag met het verkopen van jouw huis. Wanneer we met elkaar gaan samenwerken, zul je merken dat ik werk met positieve energie.


“Huh, zul je denken, ik wil gewoon de hoogste opbrengst!”


Dat komt dan mooi uit, want juist door gebruik te maken van positieve energie zorg ik ervoor dat jouw woning optimaal gepresenteerd wordt, zodat potentiële kopers hun hart verliezen aan jouw woning.


Uiteraard komt dit de onderhandelingen ten goede. Bovendien verloopt de verkoop daardoor ook soepeler.


Positieve energie is bevorderlijk voor de verkoopbaarheid en verkoopprijs van jouw woning.

De unieke werkmethode van Synergie Makelaardij

Kennismaking en woningopname vanuit positieve energie

Al voordat ik in je huis binnenkom voel ik de energie van het huis. Vaak als mensen hun huis willen verkopen, is de energie niet optimaal. Hiervoor zijn heel veel redenen mogelijk. Als je hier niets aan doet, zullen aspirant-kopers dit onbewust aanvoelen en haken ze sneller af, of bieden ze minder goed.

Heb jij nooit een bezichtiging gehad, dat je voor binnenkomst al “wist” dat het huis niet goed zou zijn? Of juist bij de entree al “wist” dat dit jouw huis zou worden? 

Met eenvoudige, concrete tips kan ik helpen de energie positief te krijgen om de verkoop te optimaliseren.

Strategie bepalen, je huis verkoopklaar maken

Meestal heb je als verkoper een duidelijke reden om te gaan verkopen, je huis is te klein, het is te groot, of je hebt al een andere woning gekocht. In dat geval lopen we samen je woning door om te zien hoe we alle ruimten energetisch zo optimaal mogelijk kunnen aanpassen voor de verkoop, zonder grote kosten te maken uiteraard. Samen bepalen we de verkoopprijs en op welke wijze de woning het beste verkocht kan worden.

Bezichtigingen

Alle bezichtigingen worden van tevoren met jou afgestemd en zullen door mijzelf worden begeleid. Na de bezichtiging zul je door mij worden geïnformeerd hoe de geïnteresseerden hebben gereageerd.

Onderhandelen & koopakte begeleiding

Zodra er een bod op je woning wordt gedaan, koppel ik dit terug en adviseer ik je over de onderhandelingen die ik namens jou zal uitvoeren. Op het moment dat er een mondelinge overeenstemming is, zal ik de koopakte opstellen en ter ondertekening aanbieden. Na ondertekening gaat de koopakte naar de notaris voor de juridische afhandeling.

Inspectie & nazorg

Op de dag van het notarieel transport zal ik met jou en de kopers de eind-inspectie regelen. Voorafgaand heb ik voor jou alle juridische stukken gecontroleerd, zodat je zeker weet dat alles vlekkeloos zal verlopen.
Optimaal resultaat huis verkopen

Wil jij ook dat potentiële kopers hun hart verliezen aan jouw woning?

Met eenvoudige, concrete tips kan ik helpen de energie positief te krijgen om de verkoop te optimaliseren, om zo de verkoopbaarheid en de verkoopprijs te verhogen.

5 tips om je huis sneller en met meer winst te verkopen

Download gratis de 5 belangrijke tips die je goed kunt gebruiken om je woning zo goed mogelijk op de markt te zetten.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DOWNLOAD GRATIS HET E-BOOK
Tips voor huis verkopen