Huis kopen Rotterdam op gevoel en met positieve energie

Hulp nodig bij het kopen van een huis in Rotterdam?

Synergie Makelaardij helpt je verder vanuit positieve energie

Makelaar Synergie Makelaardij

Wil je een ander huis kopen, maar vind je het moeilijk om de juiste beslissing te nemen?

Zelf een huis zoeken lukt dankzij internet vrij gemakkelijk. De echte uitdaging voor jou is dat er bij het zoeken en kopen van een woning veel emoties loskomen en daar draagt internet bepaalt niet positief aan bij. Dat maakt het extra moeilijk om de juiste beslissing te nemen.


De makelaar die voelt wat jij bedoelt


Ik heb me er met name in verdiept hoe ik mijn gevoel voor energie kan inzetten om anderen op weg te helpen hun droomhuis te vinden. Dit gecombineerd met mijn zakelijke kanten als makelaar zorgen ervoor dat ik voor mijn klanten tot het beste resultaat kom.

De unieke werkmethode van Synergie Makelaardij

Kennismakingsgesprek vanuit positieve energie

Tijdens ons kennismakingsgesprek zal ik met name luisteren naar wat je wensen zijn. Ook je huidige woning vind ik interessant om te bekijken. Het gaat erom dat ik een goed beeld krijg wat voor jou belangrijk is waar jouw nieuwe woning aan moet voldoen om voor jou een “thuis in balans” te worden.

Strategie bepalen, verhuizen of toch niet...

De wens om te verhuizen is meestal heel concreet, omdat je huidige woning te klein of te groot is geworden. In dat geval gaan we samen bepalen waaraan je nieuwe huis moet voldoen, in welke woonomgeving je wilt wonen en in welke prijsklasse. 

Het kan ook zijn dat jij je niet meer prettig voelt in je eigen woning, maar dat je twijfelt of je wilt verhuizen of niet. Ik kan je adviseren of je huis energetisch gezien wel optimaal is en tips geven om kleine verbeteringen aan te brengen. Een nieuw huis kopen, of je huidige woning aanpassen, het is allemaal strategie. Wegen de kosten van verbouwen op tegen de beoogde meerwaarde van je huis? Is verhuizen beter, of is jouw woning met enkele aanpassingen weer jouw “thuis in balans”?  

Aanbod verzamelen & bezichtigen

Door mijn expertise van de markt kan ik niet alleen woningen die op Funda verschijnen voor jou selecteren, maar ook via allerlei andere kanalen, zodat ik zo snel mogelijk de meest passende woningen aan jou kan voorleggen. Jij bepaalt welke woningen wij samen gaan bezichtigen. Bekijk die woningen dan vooral met gevoel. Ik zal voor jou de rationele zaken belichten en een kritische blik niet schuwen, aspecten van bijvoorbeeld bouwkundige en juridische aard zoek ik uit en licht ik toe. 

Onderhandelen & koopakte begeleiding

Zodra je verliefd bent geworden op een huis start ik namens jou met de onderhandelingen en zorg ik ervoor dat de koopakte klopt met de gemaakte afspraken. Dan kan jij straks optimaal genieten van jouw nieuwe “thuis in balans”. Ook bij jouw nieuwe woning kan ik tips geven om je huis energetisch te optimaliseren. In het geval je meer professionele hulp nodig hebt, kan ik je in contact brengen met mensen die gespecialiseerd zijn in interieurontwerpen en (bouw)begeleiding, zodat jij wordt “ontzorgt” en je kunt richten op werk, gezin of de leukere aspecten van verbouwen.

Inspectie & nazorg

Op de dag van het notarieel transport zal ik de eind-inspectie regelen. Voorafgaand heb ik voor jou alle juridische stukken gecontroleerd, zodat je zeker weet dat jij straks zorgeloos kunt genieten van je nieuwe thuis.
Makelaar Synergie Makelaardij

Wil je bij het kopen van een huis zeker weten dat je de juiste stappen neemt? 

Een huis kopen in Rotterdam met gevoel en positieve energie? Synergie Makelaardij helpt je graag met het vinden van een huis vanuit energetisch perspectief. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Samen kijken we waar een nieuwe woning aan moet voldoen om voor jou een “thuis in balans” te worden.