Ga ik verhuizen of verbouwen

Verhuizen of verbouwen? 

Wordt verliefd op je eigen huis! Breng je thuis (weer) in balans

Je twijfelt... Verhuizen of verbouwen?

Wat ga je doen? Bel jij de makelaar of de aannemer? Synergie Makelaardij kan je over beiden adviseren.


Wil jij wel verhuizen? Heb je meer ruimte nodig, of is je huis juist te groot geworden? Of weet je niet hoe jij je huis levensloopbestendig kunt maken? 

Soms slaan de twijfels echt toe en wil je met een professional overleggen, zonder meteen vast te zitten aan een verkoopopdracht. Als jij over je huidige woning twijfelt of je wilt verhuizen of niet kan ik je adviseren of je huis wel optimaal voldoet. Ik kan tips geven om kleine verbeteringen aan te brengen, die jij meestal zelf kunt uitvoeren.

Aan de hand van een korte vragenlijst kunnen de verschillende scenario’s worden doorgerekend, zodat jij goed geïnformeerd een besluit kunt nemen. Je huis op het juiste moment in de meest optimale situatie verkopen of aanpassen aan jou eigen wensen, dat is strategie. Wegen de kosten van verbouwen op tegen de beoogde meerwaarde van je huis? Is verhuizen beter, of word jij met enkele aanpassingen weer verliefd op je eigen huis?

Corona bestendig

Thuiswerken is dankzij corona ineens de nieuwe norm. Hoe kun jij een goede arbo-technisch verantwoorde werkplek creëren? Ook in de toekomst zal dit aspect alleen maar belangrijker worden. Daarvoor is meer nodig dan alleen een bureau en internet. Synergie Makelaardij kan je ook hiermee helpen dit op een goede manier aan te pakken en voor je becijferen wat dit betekent voor de meerwaarde van je woning.

Interieurontwerpen en (bouw)begeleiding

In het geval dat je meer professionele hulp nodig hebt, kan ik je in contact brengen met mensen die gespecialiseerd zijn in interieurontwerpen en (bouw)begeleiding. Zij kunnen je op budgettair verantwoorde wijze begeleiden, zodat je ook op dit punt niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.
Thessa Noorman makelaar Rotterdam

Mag ik je helpen bij het maken van de juiste keuze?

Samen zorgen we ervoor dat jij je "thuis in balans" krijgt en goed geïnformeerd de juiste beslissing kunt nemen!