Kralingen Rotterdamse makelaar

Over Synergie Makelaardij

Een makelaar die voelt wat jij bedoelt!

Makelaar Synergie Makelaardij

Even voorstellen...

Mijn naam is Thessa Noorman en ik ben al jaren beëdigd makelaar in Rotterdam en nog altijd heb ik het gevoel dat ik het leukste vak van de wereld heb.

Het met een andere blik naar huizen kijken hoort bij mijn vak, waarbij ik niet alleen de zakelijke, maar ook de energetische aspecten beoordeel van een huis. 


Lange tijd dacht ik dat iedereen energie kan voelen. Het is voor mij m’n leven lang herkenbaar, heel gewoon en zo vanzelfsprekend geweest dit te voelen. Als ik bij de voordeur van een huis sta voel ik de energie. Wanneer ik klanten er op wijs herkennen ze het gelukkig meestal wel. Inmiddels weet ik dat als je niet weet dat iets bestaat, je er ook niet mee kunt werken. 

Dat is precies waar ik mijn klanten mee kan helpen! Naast de zakelijke begeleiding zorg ik ervoor dat jij de energie van je huis gaat voelen en in balans kunt brengen, zodat jouw “thuis in balans” is met jouw leven! 

"Een makelaar die voelt wat jij bedoelt!"

Makelaardij Rotterdam

Waar kan ik je mee helpen?

Huis kopen Rotterdam positieve energie

Hulp bij huis kopen

Wil je een ander huis kopen, maar vind je het moeilijk om de juiste beslissing te nemen? Synergie Makelaardij helpt je verder vanuit energetisch perspectief.

Verkopen huis Rotterdam makelaar

Huis verkopen

Wil jij dat potentiële kopers hun hart verliezen aan jouw woning? Synergie Makelaardij helpt je graag met het verkopen van jouw huis.


Verbouwen van huis of verhuizen

Je huis weer in balans

Je twijfelt... verhuizen of verbouwen? Zorg dat je goed geïnformeerd de juiste beslissing kunt nemen! Wordt verliefd op je eigen huis! Breng je thuis (weer) in balans.

Wat kan je verwachten?

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek bespreken we de behoeftes en jouw wensen.

 Waar loop jij tegenaan? Wat is belangrijk voor jou bij een (nieuwe) woning?

Strategie bepalen

Na de kennismaking bepalen we de acties. Wil je verkopen, verhuizen of je huidige woning aanpassen? 

We kijken naar alle opties die voor jou het beste resultaat geven.

Begeleiding & nazorg

Ik begeleid je door het hele proces. Zowel bij verkoop, aankoop of het in balans brengen van je huidige woning.

Het doel is dat jij vanuit positieve energie thuis in balans bent!

Wat klanten over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
De tips van Thessa om je huis klaar te maken voor de beste verkoopprijs kan ik zeker aanbevelen!

Voorafgaand aan de verkoop van onze woning heeft Thessa ons heel goed geholpen met het verkoop klaar maken van het huis. Met heel concrete en praktische tips konden we zelf aan de slag. Toen het huis in de verkoop ging, was het binnen een paar dagen zelfs boven de vraagprijs verkocht.  


De tips van Thessa om je huis klaar te maken voor de beste verkoopprijs kan ik dus zeker aanbevelen! 

Marieke van der Put
Wij zullen Thessa zeker bij onze vrienden aanbevelen!

Wat waren we blij dat Thessa geholpen heeft met het kopen van ons eerste eigen huis. Er komt zoveel bij kijken voordat je een huis gevonden hebt dat goed bij je past en dan is het fijn dat iemand met veel ervaring je helpt. Thessa raadde ons aan vooral meerdere woningen te gaan bekijken. Ze legde uit dat je na een aantal bezichtigingen merkt hoe de verschillende woningen “voelen”.


Al gauw merkten we wat ze bedoelde en vonden we “ons huis”. Dat Thessa bij de onderhandelingen er ook nog voor zorgde dat ze een prachtig resultaat behaalde, was voor ons als kopers natuurlijk extra fijn! Wij zullen Thessa dan ook zeker bij onze vrienden aanbevelen!

Beoordeling Lisette en Jildit Synergie Makelaardij
Jildit van Brenkelen en Lisette Nientker
Ze heeft me geholpen met het vinden van een hele leuke woning en veel uit handen genomen.

Al enige tijd had ik plannen om kleiner te gaan wonen. M’n kinderen zijn het huis uit en mijn huis is te groot en de tuin te bewerkelijk voor mij alleen. Maar ik wilde wel een huis waar plek is voor ons allemaal. Dus vond ik het een hele stap om te verhuizen.


Tijdens gesprekken met Thessa merkte ik dat ze heel goed aanvoelde wat ik wilde en ze zorgde er steeds voor dat ik me op m’n gemak voelde. Ze heeft me geholpen met het vinden van een hele leuke woning en veel uit handen genomen, zodat ik me kon richten op de leuke zaken van het kopen van een huis. Ook al komt er veel gevoel bij kijken,


Thessa wist heel goed de zakelijke aspecten te bewaken, zodat ik me totaal geen zorgen hoefde te maken. Het heeft erin geresulteerd dat ik een prachtige woning heb gevonden, waar ik me zeker helemaal thuis ga voelen. Ik kijk ernaar uit om straks te gaan verhuizen!

Testimonial C. van der Slee Synergie Makelaardij
Mw. C. Van der Stee te Rotterdam
Thessa Noorman Synergie Makelaardij Rotterdam

Kan ik iets voor jou betekenen?

Ik help je graag! Maak een vrijblijvende afspraak via onderstaande button of bel naar 06-16067820. Een WhatsApp bericht sturen kan ook.